Novetats

Informació del dia

Diàriament actualitzem per a tu els conjunts de dades més destacats:

Novetats del portal de Dades Obertes

15/11/2017
Ja teniu actualitzat el calendari de dies festiu per l'any 2018
19/10/2017
Ja teniu disponible les dades de la liquidació dels pressupost dels exercicis 2015 i 2016 de l’Ajuntament de L’Hospitalet
22/09/2017
A partir d'ara podeu consultar la ubicació de les estacions bicibox de l'AMB i la seva disponibilitat
12/07/2017
Ja teniu actualitzats els resultats de l’Índex de Transparència dels Ajuntaments (ITA) elaborat per Transparència Internacional Espanya.
10/07/2017
Des d'avui trobareu les dades estadístiques del padró d'habitants actualitzades el primer dia de cada mes.

23/06/2017
El portal incorpora visualitzacions interactives per fer la informació més fàcil, comprensible i accessible per qualsevol ciutadà amb independència dels seus coneixements informàtics. Inicialment disposem de visualitzacions sobre audiències, població, estrangers, transparència i l’agenda de la ciutat.
23/06/2017
El portal inicialment té publicats 29 conjunts de dades, progressivament anirem incorporant continguts. Entre els conjunts de dades inicials pots trobar les ofertes de treball, els cursos de formació, informació estadística de població, mapes de localització d’escoles bressol, farmàcies o parades de taxi.
21/06/2017
L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa el seu portal de dades obertes amb l'objectiu de posar a disposició de la ciutadania i de les organitzacions la informació pública de la ciutat, de manera accessible i comprensible.
La creació del portal de dades obertes no hauria estat possible sense una suma d'esforços. Així, volem agrair als companys i a les companyes de la casa la seva inestimable col·laboració.
21/06/2017
Us presentem el Portal de Dades Obertes de l’Ajuntament de L’Hospitalet. D’aquesta manera l’ajuntament se suma al conjunt d’administracions que aposten per fer més transparent i accessible la informació pública en formats reutilitzables afavorint la generació de valor a través de les aplicacions i apps que la societat pugui desenvolupar a partir d’aquestes dades.